ELA-4240

Ipari automata kétoldali címkézőgép, további kiegészítő címkézőegységekkel

Gyártó: ENDI Engineering (Made in Hungary)

YouTube Video cimkézőgép youtube Katalógus oldal letöltése download
ELA-4240 kétoldali címkézőgép
Prémuim kategóriás kétoldali címkézőgép, az ELA-4220 továbbfejlesztett változata, mely alkalmas további 3. illetve 4. címkét is a két főcímkékre felhelyezni. Ezt általában kiegészítő marketing céllal szokás használni, de praktikus megoldást ad a termékek többnyelvűsitésének megoldására is. Akár RFID bélyegek felrakása is megoldható ezáltal. Általában keskeny és relatív magas termékek címkézésére használják. Alkalmas nem csak párhuzamos oldalú, hanem egymással szöget bezáró, vagy enyhén íves oldalfelületek címkézésére is.

Működés: A termékek mozgatását egy szállítószalag biztosítja. A pontos adagolást egy forgó kapuzó egység látja el. A bejutott termékeket ezután egy pneumatikus pozicionáló mű megigazítja, majd egy felső, közepesen puha szivacsos futószalag lenyomva tartja, hogy a címkézés alatt az elmozdulásukat megakadályozza.

A prémium kategóriának megfelelően a gépet egy 7.5”-os színes érintőképernyős kezelő panel segítségével lehet irányítani, ugyanakkor ez a kijelző gondoskodik a gép működésével kapcsolatos összes információ megjelenítéséről is. Ezenkívül a kezelő panelben helyet kapott egy fotókkal és ábrákkal illusztrált kezelői útmutató is.

Alkalmazási terület: Ipari flakoncímkézés az élelmiszeripar, a vegyipar, az energetika területén.  Flakon, tégely, kanna címkézés. Párhuzamos oldalu etikettezés, Íves etikettezés.

Loading Video Player...
Címkeszalag szélesség 80 mm, 160 illetve 240 mm-ig
Termék szélesség 100, 160, 200, 250, 300, 500 mm-ig
Címkézőfejek száma: 2 db
Címketekercsátmérő 300 / 76mm
Címkézési sebesség max. 40 m/min (sceciális esetben akár 60 m/min)
Címkézési kapacitás kb. 30 Címke/Perc (termékfüggő)
Hálózat 100-240V AC 50-60 Hz
Elektromos csatlakoztatás 400V AC (3 x 16A), vagy 230 V AC (1 x 25A)
Elektromos teljesítmény: kb. 1 kW (állandósult üzemben)
Sűrített levegő 6 bar