ELA-4220

Ipari automata kétoldali címkézőgép

Gyártó: ENDI Engineering (Made in Hungary)

YouTube Video cimkézőgép youtube Katalógus oldal letöltése download
ELA-4220 kétoldali címkézőgép
Prémium kategóriás kétoldali címkézőgép. Alkalmas nem csak párhuzamos oldalú, hanem egymással szöget bezáró, vagy enyhén íves oldalfelületek címkézésére is. Például dobozok, nem hengeres flakonok, kannák stb.

Működési: A termékek mozgatását egy szállítószalag biztosítja. A pontos adagolást egy forgó kapuzó egység látja el. A bejutott termékeket ezután egy pneumatikus pozicionáló mű megigazítja, majd egy felső közepesen puha szivacsos futószalag lenyomva tartja, hogy a címkézés alatt az elmozdulásukat megakadályozza. A prémium kategóriának megfelelően a gépet egy 7.5”-os színes érintőképernyős kezelő panel segítségével lehet irányítani, ugyanakkor ez a kijelző gondoskodik a gép működésével kapcsolatos összes információ megjelenítéséről is. Ezenkívül a kezelő panelben helyet kapott egy fotókkal és ábrákkal illusztrált kezelői útmutató is.

Alkalmazási terület: Gyakorlatilag minden olyan ipari szegmensben tökéletes választás, ahol a nagy mennyiségű termék lekezelésén túl, fontos a precíziós címkefelhelyezés is. Például, a vegyipari vegyszeres flakonok, olajos flakonok címkézése, az élelmiszeripari tejes flakonok feliratozása, vagy akár dobozok etikettezése.

Loading Video Player...
Címkeszalag szélesség 80 mm, 160 illetve 240 mm-ig
Termék szélesség 100, 160, 200, 250, 300, 500 mm-ig
Címkézőfejek száma: 2 db
Címketekercsátmérő 300 / 76mm
Címkézési sebesség max. 40 m/min (sceciális esetben akár 60 m/min)
Címkézési kapacitás kb. 30 Címke/Perc (termékfüggő)
Hálózat 100-240V AC 50-60 Hz
Elektromos csatlakoztatás 400V AC (3 x 16A), vagy 230 V AC (1 x 25A)
Elektromos teljesítmény: kb. 1 kW (állandósult üzemben)
Sűrített levegő 6 bar