ELA-3100

Automata ipari felsőcímkéző

ela-3100 felső címkéző

Automata ipari felső címkézőgép. Lehetőleg sík felső felületű, jellemzően téglatest alakú termékek felső címkézésére alkalmas berendezés. Ipari környezetbe, új vagy már meglevő rendszerbe is könnyen illeszthető. A gép előnye a kis mérete és mobilitása, amely lehetővé teszi a könnyű mozgatást. A termék méretétől függően különböző szélességű szállítószalag választható a címkézéshez. A sebesség 3 - 40 m/min (speciális esetekben akár 60 m/min) között fokozatmentesen állítható. A címkézés és a szállítószalag sebességének szinkronizálása manuálisan lehetséges. A gépet egy 3.5”-os színes érintőképernyős kezelő panel segítségével lehet irányítani, ugyanakkor ez a kijelző gondoskodik a gép működésével kapcsolatos összes információ megjelenítéséről is.

Alkalmazás: Élelmiszeripari etikettezéstől a Vegyipari címkézésig bármilyen területen. Cigaretta címkézés, ajándékdoboz címkézés, kozmetikai dobozok feliratozása, dobozos alkatrészek címkézése tehát minden olyan termék címkézése, ami dobozolt kiszerelésben kerül forgalomba.

A raktári címkézés számtalan területén: Szavatosság címkézés, doboz feliratozás, dátum feltüntetés címke segítségével, árcédula felragasztás, árazás, vonalkód etikettezés, biztonsági címkézés, vagyis a gépi termékjelölés jelentős részén használható.

Címkeszalag szélesség 80 mm, 160 illetve 240 mm-ig
Termék szélesség 100, 160, 200, 250, 300, 500 mm-ig
Címkézőfejek száma: 1 db
Címketekercsátmérő 300 / 76mm
Címkézési sebesség max. 40 m/min (sceciális esetben akár 60 m/min)
Címkézési kapacitás termékfüggő
Elektromos csatlakoztatás 230 V AC (16A)
Elektromos teljesítmény: kb. 0.6 kW (állandósult üzemben)
Sűrített levegő -